Dahab egy új minizóna mely tartalma:
• tucatnyi új küldetés
• új elemek
• új aréna küzdelmek
• egy izgalmas szabadtéri főnök.
A történet közvetlenül folytatja a közelmúlt eseményeit Zenitharban kezdve. Először keressétek fel Kira papnőt és fogadjátok el a "Remény" nevű küldetést vagy ha már végeztél vele, csak menj Zahidához Ennaharban.
Ne feledjétek, hogy az új minizóna csak a főküldetés során válik elérhetővé...
Várunk mindenkit a játékban..
Last modified by Athanatosz at May 31, 2012 04:15 PM.
"Hogy eltöltsem e csevegő időt-úgy döntöttem, hogy gazember leszek s utálom e kor hiú gyönyörét."
"Közgazdaságtanból jól megtanultam, hogy mindennek megvan az ára és a helyettesítő terméke..."
http://nadirim.com/forum/post/14944
152.Kantos KanVagabond posted May 31, 2012 06:03 PM
Nekem is tetszik az új helyszín, bár elég gyakran halálozok el. De nekem 28-as bölcsként sikerült tizenvalahanyadik nekifutásra legyőzni a pókot. Sokat kell taktikázni és szerencse is kell.
De a legjobb, hogy halad tovább a főszál. Szuper!
http://nadirim.com/forum/post/14955
156.AthanatoszLion Tamer posted June 1, 2012 09:37 AM
Sziasztok, mindenkinek nagyon szép napot, kellemes játékot kívánok az ujj részben . Dahabban.Nekem személy szerint nagyon tetszik. Igaz, a kedves Jibril, nekem állandóan csizmát dobál lassan üzletet tudok nyitni annyit kapok
Szükséged van egy utolsó tételre hogy teljes legyen a gyűjteményed, de egyszerűen nem találod?
Az idő elérkezett! A Gyűjtemény Nap legutóbbi sikere után, úgy döntöttünk, hogy tartunk még egyet! Találkozz a GM-ekkel az Ennahari szobor körül és cserélj gyűjtögethető tárgyakat. Minden karakter legfeljebb 2 darabot vásárolhat 1 dináros áron bármilyen az akcióban résztvevő tárgyból úgyhogy dönts bölcsen.
Az akcióban résztvevő GM karakterek Listája:
Itnan:
Athanatosz
Wahid:
Alaleh
A r 1
Wittekind
Alim
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy nem minden GM áll végig rendelkezésre a rendezvény teljes hossza alatt. Szükségük van egy kis pihenésre nekünk is.
Legyen szó akár csapat alakításról egy különösen nagy kihívást jelentő ellenfél legyőzésére vagy egy sérült játékos segély kérésének a fogadásáról a legjobb játékélményt a Nadirimben az adja ha összeállsz barátaiddal vagy idegenekkel, hogy győzedelmeskedj.
Mutasd meg nekünk képernyő mentéseidet egy kivételes csapatmunkáról, és a barátság erejéről együtt dolgozva velük a sikerért. és egy prémium társ megnyerésének az esélyéért...
Játékszabályok:
Posztolj képernyő mentéseket a harc menetéről epikus részeiről (segítség hozzá itt: How to upload a screenshot)
Feltöltés ebbe a topicba: Screenshot Awards
Legfeljebb 2 bejegyzés személyenként.
A határidő július 13.
Díjak: Győztes:
5 napos Prémium társ választás szerint..
Nadirim Póló
Csapattársak:
24 órás prémium társ a csapattársaknak (megerősítésként kérlek posztold a csata végi eredmény összegzőt is)
Réssztvevők:
Minden résztvevő kap egy 24 órás sebzés erősítőt.
Last modified by Athanatosz at June 30, 2012 12:19 AM.
"Hogy eltöltsem e csevegő időt-úgy döntöttem, hogy gazember leszek s utálom e kor hiú gyönyörét."
"Közgazdaságtanból jól megtanultam, hogy mindennek megvan az ára és a helyettesítő terméke..."
http://nadirim.com/forum/post/15302
165.mocanu marioVagabond posted July 22, 2012 02:44 PM
Szeretnénk bejelenteni, hogy új GM-el bővült a magyar közösség az Itnanon. Athanatosz mellett immár Castiel84 is szívesen áll a rendelkezésetekre. Cas, sok sikert az új szerepben!
2012.08.28-án a délelőtti órákban (9-10 körül) frissülni fog a játék! Ha esetleg valaki nem tud belépni ezen idő alatt, akkor ne ijedjen meg, nincs gond!
Okos pilóta nem katapultál alagútban!
http://nadirim.com/forum/post/16284
172.AthanatoszLion Tamer posted September 2, 2012 09:24 AM
Az amulettek küldetés Ashrában és az álomföldes/Evomar küldetés sorozat a Bölcső dűnéknél kijavítva.....
The Amulets quest in Ashra and the dreamer/Evomar questline in Cradle Dunes are functioning properly again.
08.28.2012 patch
A Nadirim most már török nyelven is elérhető...
Játék egyensúlybeli változások:
Kezdő felszerelés: Felderítő Kukrija, Áldozó tőr, Hódító buzogánya
Ajándék csomag: 1kicsi gyógyital
Első küldetés: Egy igaz Társ
Jutalom: 3-as szintű djinn segítő 120 perces
Második küldetés: erősebb ellenfél
Jutalom: Felderítő csizma, Varázsló csizmája vagy Hódító lábbelije
Segítség kerestetik küldetés jutalma: Felderítő mellénye, Varázsló mellénye vagy Hódító páncélja
Új feléledési pont Ennahar kikötőjében
Az ellenfelek Ennahar, Ashra, és Zenithar környékén normál és raj csata nehézségben 10%-kal több sebzést okoznak.
letöltés optimalizálás, betöltési gondok:
mp3 fájlok átkonvertálása (fele méret, gyorsabb letöltés)
sokkal kissebb térkép képek (majdnem fel akkorák, minőség romlás nélkül)
png asset-ek kissebbek (20%)
képregény videók optimalizálása (több mint a felével csökkentve)
csata háttérképek variálása (20% körüli csökkenés)
http://nadirim.com/forum/post/16346
173.Falcon CastagirBerserker posted September 4, 2012 06:29 AM